Jump to content

Pugwash

Members
  • Posts

    369
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.cmdrpugwash.pwp.blueyonder.co.uk
  • ICQ
    111523790

Profile Information

  • Location
    Halifax,UK
  • Interests
    Computers/RPG/Strat

Pugwash's Achievements

Ensign

Ensign (1/8)

  1. Guess I missed something, been very ill since last Thursday not seen anything in 3kchat mailings about Shingens forum / site since Remos objection to it and your reply that it was ok dated 30 October that's a month ago now. Was something posted you objected to because the reasons given don't seem to ring true? Looks like I'd better remove my site then as I don't have "expressed written permission" nor am I in the BC web ring
  2. It reminded me of this Topic: Do you know Jack? I just had to search and find that link again now whatever happened to that mad cow flash.
  3. Although the order looked like it failed to process correctly I received an e-mail conformation for the manual and keyboard sheet order time stamped 19:36 so every things ok
  4. I had multiple session time outs then an exception when I tried to order quote: type Exception report message description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request. exception javax.servlet.ServletException: Servlet execution threw an exception root cause java.lang.NoClassDefFoundError: com/bmtmicro/orders/CardProcessor com.bmtmicro.orders.OrderProcessor.processOrder(OrderProcessor.java:762) com.bmtmicro.orders.OrderProcessor.doPost(OrderProcessor.java:113) javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:709) javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:802) note The full stack trace of the root cause is available in the Apache Tomcat/5.5.9 logs. Guess I have to wait a couple of days and try again.
  5. Just spotted this (Warning: Don't Buy This Game ) over at DC. I'm not totally sure the posters actually talking about UC although its posted in a UC thread their boards never been the same since it got "hacked" The reason I question this is he say he paid $40 for a game that had a MSRP of $19.99 more than a year after its release. What the hell I voted yes anyway
  6. quote:Originally posted by Supreme Cmdr: He's going for the record. In fact, I'm quite surprised that you folks haven't restricted his posting rights yet. Perhaps we're just waiting for the full on perma-ban? I was so close to deleting his (Cmdr GamKiller) profile He's just so lucky I decided to read it before deleting it. As he has taken the trouble to setup a web site and has filled his profile with appropriate information apart from the missing GRI from his signature I guess I can wait a couple more days for him to read, digest and follow the rules of the board. As he is trying to join the Insurgency Jamotto will be trying to whip him into shape.
  7. @ Cmdr GamKiller Way to go 11 posts and 9 deleted already . It's a bit pointless asking me a question via PM then adding me to your ignore list so I can't reply. The answer to you question is contained in this link Topic: Do NOT post without a valid Game Registration Info in your sig! just read the SC s post especially this link it contains Topic: How to add your system profile to your forum sig
  8. Pugwash

    Script CTD

    quote:The #1 rule for using my tools, is to know wtf you're doing.but you wont know what you're doing until you've been tooling around. bit of a catch 22 situation there.
  9. Pugwash

    Script CTD

    quote:I did reproduce one problem every time,and eliminated it from the script.Well what was the lines of code that caused the problem or was it an programming/logic error on your part?
  10. Pugwash

    Script CTD

    quote:Anyone else using GBS3 having intermittent Crash To Desktop problems? A script I was working on,and seemed to work just fine,now generates intermittent CTD's.Nope but then I haven't been doing any scripting lately. You know the drill by now you need to [*]identify the exact cause. [*]be able to reproduce it every time [*]get the problem verified by someone else. First rule of thumb when this sort of thing happens [*]full uninstall, manual delete of dir, clean install [*]Re download GBS, extract files. You may have inadvertently changed one of the data files while viewing it. [*]Reparse script check the output for any warnings /errors as it parses. [*]Play script. quote: Never had a script that would compile (parse) successfully ever generate a CTD. I have particularly with GBS 1 and my first large script and again with a later version with code revisions / additions but back then we had access to the debug logs so tracking down the cause was easy quote: Plus, this is a simple script. If the above doesn't fix it cut it down and make it even simpler. i.e. cut and paste sections of your existing code into a new script create 1 NPC without orders etc keep building it up and playing until a problem occurs. I've not seen any reports of the original game scripts (ACM or IA) CTD with the latest RC so I would suspect the problem is at your end.
  11. If your profiles details are correct though lacking most info the problem is your video card. I wouldn't have expected UC to even load with a "Nvidia Riva TNT2 model 64 plug and play" UC requires a minimum of a "32MB DirectX 8.1 compliant graphics card with Vertex Shader 1.1 or higher" Edit This thread UC Pixel and Vertex shader requirements is worth reading as is the link to a handy comparison chart on Beyond3D [ 02-05-2005, 02:14 PM: Message edited by: Pugwash ]
  12. Looks like DC got "hacked" saved this earlier today. Guess it will be a few hours before they get the board backup as it was.
  13. @Pyro Ok I've been into the registration database found your incomplete profile and added the link to your forum profile. Now all you need to do is go back to and login to your Game Registration update and complete the System Info. remember dxdiag.exe is your friend.
  14. Try Intel® Chipset Identification Utility it has two handy utilities. They will also work with none Intel manufactured motherboards. or get the bios string during bootup, if your getting a company logo / splash screen rather than a post screen you may need to go into the bios and disable it. Then visit somewhere like www.wimsbios.com and track down the chipset and manufacturer.
  15. Has been discussed several times before.
×
×
  • Create New...