Jump to content

Strike

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by Strike

  1. Ok thanks i was looking everywhere on the site for the appendix, i didnt relise i had it all the time lol, if only i found it earlier, i would'nt of asked this question in the first place, sorry for the trouble. [ 05-12-2003, 11:19 PM: Message edited by: Strike ]
  2. Do you only gain experience points when doing the campaigns or can you also gain experience in free roam? My caste is a Trader, im doing free roam, does that make any difference, so far i have been playing the game for about 15 Hrs and done 5 mining trips, yet i haven't received not 1 experience point. Is that normal?
  3. I guess with Raiders and pirates out there on MP, i guess i wont have much chance being a Trader. I better start practicing how to kill now
  4. Ok, i have managed to figure it out, well not really, basically its working now, but i still dont know why it didnt work in the first place, but i managed to get out a shuttle and it switched to shuttle view, at the time i was parked on planet earth. Ok right now i have my commander back in my ship and is being treated for radiation lol. I didnt relise earth's atmosphere was so dangerous after running around following my drones and then running back to CC and deploying another drone then running to the other shuttle and checking out progress lmao. Is there some sort of suit i need to put on, and how do i go about doing that?
  5. Ok, first off i have read the manual on Support Craft control on page 11 of the manual for BCM, i have the latest patch 1.08.00. I did everything it says in the manual about how to get my commander into the shuttle, also sent in the flight commander to help me out, after making sure my AE and the flight commander are in the SC1 shuttle, i go to the bridgeviewer screen with your radar and all on there, i select the little support craft icon, select 1 for the SC1 craft, i then selct LAUNCH from the pop down menu, then nothing happens, im still looking in the bridgeviewer and then i go to TACTICAL and it says that the SC1 shuttle is launched. So whats going on, anyone had any problems like this before, and what might be the cause? Any help would be appreciated, thanks.
×
×
  • Create New...