Jump to content
3000AD Forums

zeekthegeek

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About zeekthegeek

  • Rank
    Ensign
  1. zeekthegeek

    Program Has Stopped Working.

    Can no longer reproduce, I guess it must have been something in SP2? Hmm
  2. zeekthegeek

    Program Has Stopped Working.

    Well, after installing SP2 I still had problems, but once I turned down graphics to the absolute bare minimum it ran okay. Thanks
  3. zeekthegeek

    Program Has Stopped Working.

    Yah, it is 64-bit. Working on the SP2 update now but ran into a snag for a bit, will let you know when I've updated and tried again.
  4. I was real excited to see a new 3000 AD game to try out. But I've run into a snag. See, the game loads up just fine, and I get into the first map on the singleplayer demo..and then it crashes as soon as I try to take control of any vehicle, with the following info: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: aawdemo.exe Application Version: 0.0.0.0 Application Timestamp: 4a784958 Fault Module Name: aawdemo.exe Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 4a784958 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 0003c354 OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional Information 1: 112d Additional Information 2: a21c061fe7e916a7750961df4eed1e5b Additional Information 3: 2a8d Additional Information 4: b20bb02d13a4f345a81550de91a4a125 My system stats: Radeon 3870 (512 MB) by Visiontek (Updated to 9.7 Catalyst today and latest DirectX10) 4 GB DDR2-800 RAM Intel Core2Duo E6750 overclocked to 3.2 ghz I am currently downloading the SP2 for Vista to give that a try next, and will try playing some of the other levels as well. Please let me know any other information you might require. Cheers
×